My Details

• Bachelor of Science in Elementary Education (BSEed) Major in Reading – Laguna College, Laguna Philippines
  • Preschool Education- Philippine Normal University, Manila, Philippines
  • MA in Child Study (27 units)- Philippine Normal University, Manila, Philippines
  • MA in Educational Management (completed academic requirements) – De La Salle University, Manila, Philippines
  • Earned Montessori Certificates (Preschool) in Different subjects like Reading and Language, Math and Geometry, Cultural Arts, Practical Life, Sensorial, etc.

Kehadiran dan pengajaran Zeny di Medan, Indonesia dimulai sejak 2004. Ia dulu adalah guru, koordinator, kepala departemen dan sekarang diberikan kedudukan sebagai Kepala Sekolah ELC di Sampoerna Academy Medan.

Ia adalah bagian dari salah satu sekolah Montessori di Manila selama bertahun-tahun dan juga terbiasa menangani dan membimbing siswa dan anggota fakultas.